SIDEKART OG SØK    |
  Prisbelønnet solfanger - se fordelene
Om Catch Solar AS

Catch Solar (Energy) AS ble stiftet 1. februar 2010. Selskapet har ny og patentert teknologi for flate solfangere og solvarme-systemer til å varme opp vann, varme opp bygninger eller kjøle bygninger med solenergi samtidig som du sparer penger og resurser. Vår solfanger teknologi er ekstremt effektiv og utnytter nesten all solenergien i motsetning til tradisjonelle solceller som bare utnytter ca 10% som elektrisitet. Derfor kan vår solfanger være en reel alternativ energikilde for energimyndighetene. En energikilde med uuttømmelig fornybar energi.

Hovedproduktet

Hovedproduktet er solfangere, men vi støtter også våre kunder med flere produkter som naturlig inngår i standard solfanger-anlegg. Dette kan være varmelager til å lagre solenergi, koblingsbokser som bidrar til effektiv overføring solvarme fra solfanger-kretsen og kontrollsystemer som automatiserer driften av solvarme-anlegget.

Hvordan jobber vi?

Vi er uhyre fokusert på hva vi gjør og hva vi ikke gjør. Vår kjernevirksomhet er solvarme-anlegg med utvikling og produksjon av solfangere som vårt viktigste produkt. Vi forsøker ikke å produsere andre komponenter i solvarme-anlegget, i stedet samarbeider vi med de beste leverandørene i vår bransje for å tilby deg den beste pakken.

Hvor jobber vi?

Vi utvikler og produserer i Nord-Europa og planlegger å skalere vår produksjon til å nå 250.000 m2 med solfangere. I gjennomsnitt tilsvarer dette rundt 12.500 installasjoner med solvarme til oppvarming av tappevann, oppvarming av bygninger eller kjøling av bygninger. Vi har et stort marked fra Australia i sør, Afrika, India, Kina, USA og Amerika så vel som våre nærmeste markeder i Europa og Skandinavia.

Hva er våre tjenester?

Et solvarme-anlegg trenger en effektiv solfanger og vi tror at vi har den mest effektive solfangeren i markedet. Som et eksempel sammenlignet vi vår nye teknologi med en vanlig flat solfanger ved -20 ºC i januar 2010. Forholdene forøvrig var klar blå himmel og solskinn. Den konvensjonelle flate solfangeren oppnådde 60 ºC, mens vår nye solfanger ble varmet av solen til hele 105 ºC. Vår nye solfanger-teknologi gjør dette mulig og den er grunnlaget for våre tjenester. I tillegg tilbyr vi våre faste kunder ekstra utstyr som, styringssystem, varmelager og sirkulasjonspumper for å sirkulere vannet gjennom solfangerne. Annet perifert utstyr som absorpsjons-kjølere for kjøling med solenergi er for øyeblikket ikke en del av vår service. Vi tilbyr ikke installasjon eller rørleggerarbeider.

Hva kan du forvente?

Vårt team er 100% dedikert til vår misjon, og du kan rett og slett forvente den beste kvaliteten på solfangere og solvarme-anlegg i markedet. Vi tar høyde for 0-null feil, mens du kan være sikker på at du får den beste energiprisen i markedet til lave 40 øre / kWh. Det er langt under alle andre leverandører, og under halvparten av prisen på konvensjonell energi.


Aktuelt om solfangere og solenergi

Effektive solfangere

Solenergikalkulator for beregning og optimering av solenergi

Mer om Catch Solar, solenergi, solvarme og solfangere på nettet.
CATCH SOLAR AS   |   Gamle Ringeriksvei 56   |   1357 Bekkestua   |   Norway   |   +47 91 30 79 19   |   Org 917 597 871